Annie Sloan chalk paint & workshopsWij verkopen in onze winkel een groot assortiment Annie Sloan Chalk Paint!!

Annie Sloan

Annie Sloan ontwikkelde haar nu beroemde Chalk Paint™ omdat ze de behoefte had aan een veelzijdige verf, met toepassingen als ‘limewash’ tot effect van oude geschilderde meubels. Verder had ze een goede selectie van kleuren nodig, die zo nodig door de gebruiker verder kan worden uitgebreid.
Deze verf is zeer makkelijk in het gebruik en geeft mensen de kans direct creatief te zijn, omdat er niet geschuurd en gegrond hoeft te worden. Verder kun je gemakkelijk van gedachten veranderen, want de verf is makkelijk overschilderbaar, zelf nadat een waslaag is aangebracht.

De Chalk Paint is te gebruiken op  meubels, keukenkastjes, vloeren, metaal, muren en in de tuin.

Annie Sloan  Chalk Paint is op waterbasis, milieuvriendelijk en hoog geconcentreerd waardoor de verf maximaal dekt. De verf droogt op met een prachtige matte fluwelige uitstraling. Voor de meeste toepassingen is één laag verf genoeg (lichte kleuren over donkere hebben vaak meer lagen nodig).

Op muren kunt u de verf, met een grote kwast of roller aanbrengen, u kunt de wax aanbrengen maar ook zo laten, op een slaapkamer is het practhig mat zonder wax.

Voor de Franse look schilder je de meubels in twee kleuren, breng clear wax aan en schuur het door met fijn schuurpapier, breng dan nogmaals wax aan.

Schilder houten vloeren dekkend, of verdun met water (1 deel verf en 1 deel water) en werk af met vernis, het zelfde geldt voor beton.

Op buitenmuren, schuttingen en buitenmeubilair verweerd onze verf op een natuurlijke manier zonder te bladderen. Voor gebruik buitenshuis hoeft u geen wax of vernis te gebruiken. Helaas niet geschikt op teak houten tuinmeubelen.

Schuren en gronden is niet nodig. Oude was-, verf- of vernislagen hoeven niet verwijderd te worden. Deze verf hecht op plastic, steen, beton, hout en metaal.

We proberen alle kleuren op voorraad te hebben.

Kijk op https://anniesloaneurope.com voor heel veel inspiratie over de vele mogelijkheden.

Workshops

We zijn op dit moment bezig de oude slachterij, behorend bij onze al oude slagerswinkel( dat nu een brocante winkel is) om te toveren tot een prachtige  ruimte om workshops te gaan geven!  Hou onze website en facebook site in de gaten!! 

Ons adres:
Dorpsstraat 59
2935AB
Ouderkerk aan de IJssel

LET OP 1 en 2 maart 2018 gesloten.
Zaterdag 3 maart open van 10.00 tot 15.00 uur.

d.v. dinsdagavond 6 maart KOOPAVOND.
Pomp de Lux kinderkleding is ook aanwezig! Vanaf 19.45 uur! www.pompdelux.com

Verf Dealer Carte Colori & Annie Sloan

Buiten openingstijden kunt u verf bestellen en ophalen! Mail via het contact formulier of bel!

Openingstijden: 
Donderdag  10.00 tot 15.00 uur.
Vrijdag            10.00 tot 15.00 uur.
Zaterdag       10.00 tot 15.00 uur.

KOOPAVOND:
Eerste vrijdagavond van de maand  
van 19.00 tot 21.00 uur

TEL: 0180-554777
of 06-16245411

Volg ons op FACEBOOK en Instagram!

BTW-nummer NL170900782B02
KVK nummer  30182491
Rabobank: NL85RABO0302451897